vineri, 24 iulie 2015

Este atat de cald

 De cateva zile simt ca ma topesc, de unul singur.

 Sunt genul acela de barbat conceput, nascut si crescut la rece, soarele ma place si eu il plac la randul meu pe el dar stii ce? Ceva intre noi nu merge, exact ca la ultima mea relatie..

 Soarele o sa vina, o sa plece si o sa-i duc uneori dorul dar.. prefer amintirea lui decat urma pasilor mei ce se contureaza in asfaltul din spatele blocului si senzatia aceia ca sunt mai greu in kilograme ca niciodata desi in oglina arat ca un soldat intors din aplicatie.

 Orasul aduce cu unul dintre acele decoruri de le vezi doar prin filmele western vechi, si totul in jur este incins, mult prea incins, am sa plec de aici catre un copac, la baza caruia sta o piatra stropita de izvorul ce trece in imediata apropiere.


 Ma inchid in baie, arunc hainele moi de pe mine si dansez cu apa rece care pica de undeva de sus.. ploaia mea artificiala.

 Apa rece este partenera mea, danseaza cu mine, ma mangaie, ma racoreste, imi trezeste la viata toate celulele din corp si imi calmeaza acele stari de excitatie care apar uneori de nu stiu unde.. Ca atunci cand esti cu ea in dus, si totul devine un menage a trois, ce isi poate dori mai mult un barbat decat o femeie, care sa se scurga pe pielea lui, sa il trezeasca la viata? O singura femeie, si multa apa.. rece.

 Racoare.