vineri, 28 august 2015

Primul antrenament


La WorldClass..

Iată-mă stând față in față cu un colos masiv din oțel, piatră și geam. Mă opresc pentru câteva secunde, timpul se oprește și imi trec prin fata ochilor bucăți dintr-o foarte mica parte a tuturor antrenamentelor efectuate doar in ultimul an, la cel mai simplu calcul obtin lejer 150 de ședinte..

Si asta este oare a câta sală pe care o voi avea la activ? Nu contează.. bine ai venit acasă, aici am să locuiesc pentru urmatoarele 360 de zile.

Nu știu ce este la interior, sincer nici nu mă interesează, am să vin aici să imi supun corpul la același lung șir de socuri ca si pană acum, da-mi o sală si am să mă antrenez in ea, dă-mi o sală săracă și o să am un antrenament bogat. Da-mi WorldClass și voi avea un antrenament modern. Nu sunt pretențios cu mediul exterior - doar cu cel personal, intern și spun asta pentru că nu ii ințeleg pe cei care "vor să vadă sala inainte" sincer.. nici nu vreau sa pierd timpul acum, aici, cu ei.

Cu forțe proaspete, solid dezvoltate in concediul ce tocmai s-a terminat, mă las purtat de scara rulantă. Primele impresii: curățenie, dimensiune, dotări și aer curat, imi place hotelul ăsta, dați-mi o cameră cu priveliște la spatele și bicepșii mei vă rog. Pentru că astăzi vor primi cadou o stimulare dintr-un fier nou, virgin. Si că tot vorbim de hoteluri, vestiarele astea arată mai bine decât fosta mea cameră de la malul mării..

Mă schimb in hainele de luptă, să inceapă războiul dintre creier și organism.

Mă adaptez repede, cercetez terenul, descopăr, invăț, sunt din nou la inceput, am o nouă prietenă, sunt sigur ca va dura doar putin timp până când vom invăta să comunicăm și să ne respectăm reciproc avantajele și dezavantajele.. oricărei relații. Nici nu am plecat bine de aici și deja abia aștept să o revăd, ah primii pași ai dragostei..

Toti muncim și toti avem facturi de plătit, problema este că doar o parte dintre noi știm să apreciem valoarea unui activ cumpărat. WorldClass iși merită banii, primesti ceea ce oferi - desigur că: "vulpea care nu ajunge la struguri spune că sunt acrii" dar nu uita că trupul și sănătatea ta primează, și când investești in ele te vor rasplati pe cât de bine știi la randul tău să faci asta.

Mă simt bine "acasă", pun deoparte tot ce a fost si privesc inainte, eu cel de ieri? Pregătește-te pentru eu cel de mâine, hai să ne antrenăm, am vorbit destul.

PS - Acesta nu este un articol sponsorizat.

Spor!


Niciun comentariu: