miercuri, 26 mai 2010

Triunghiul bermudelor


Nu a fost vorba de o disparitie ci doar de o pauza a imprejurarilor.

Dupa o perioada in care innotam aproape zilnic in oceanul virtual, m-am folosit de schimbarile din jurul meu pentru a mai reduce aceasta expunere daunatoare la monitoare si tastaturi. Timpul a trecut nespus de repede si probabil ca atunci cand esti implicat in foarte multe lucruri, una dintre necesitatile cele mai ravnite devine timpul. Nu neaparat liber cat timp in general.

Am incercat de mai multe ori sa postez, dar imprejurarile au fost mereu nepotrivite si cum sunt un individ care crede ca omul merge pe anumite cai ale destinului, pe care desigur, le poate influenta intr-o anumita masura, am considerat ca nu este inca momentul ca eu sa mai astern pagini in cartea mea virtuala. De cateva ori m-am asezat pe scaun la birou si am spus ca este momentul sa postez ceva, insa de fiecare data a aparut ceva si am preferat sa ii acord atentia.

Au fost momente de respiro in care am incetat sa mai pun intrebari si am preferat in schimb sa caut raspunsuri. Am intalnit viata dar am revazut si amprentele mortii asupra noastra, am vazut tineri plecand impreuna pe drumul vietii, dar si prieteni mult prea tineri care s-au despartit de noi plecand in lumi paralele noua. Am intalnit bucuria si tristetea, odihna si epuizarea si toate amalgamurile de sentimente ce ne condimenteaza vietile.Viata isi continua ritmul la fel de constant indiferent de micile ei scapari, bune sau rele, precum un strain care se opreste langa tine doar pentru ati cere un foc sau a te intreba cat mai este ceasul, pentru ca apoi sa-si reia drumul grabit catre un tren fantoma.

Erau nopti mai reci, acum sunt zile mai calde si unele lucruri au devenit mult mai serioase.

Vremea frumoasa ne invita in natura

Antrenamentele mele decurg foarte bine, mult mai bine de cand imi permit un somn inaintea lor si prefer sa ma simt in continuare in mijlocul unor transformari atat fizice cat si psihice, asa cum imi doresc. Materialul, sa ramana acolo unde ii este locul, in artificial.

Ce urmeaza ? Imprevizibilul desigur.

"De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris şi pentru noi,
Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război." Mihai Eminescu - Scrisoarea a III-a

8 comentarii:

TheAlphaFemale spunea...

credeam ca te-a rapit vreo fata si a profitat de trupul tau in tot timpul asta... give us some juicy stuff, nu fi zgarcit .. no juicy stuff? :(

paispe spunea...

Ce raspunsuri ai gasit?

Enigma spunea...

We missed you!

spartanic spunea...

TheAlphaFemale, s-au intamplat si astfel de "incidente nefericite" si dupa cum spuneam, in unele situatii chiar este recomandat sa lasi femeia deasupra.

paise, cel mai potrivit ar fi ca tot ce formeaza material este supus mai devreme sau mai tarziu degradarii. Tot ce este viu poseda o energie speciala numita suflet cu care activeaza o perioada de timp materialul. Omul este fiinta cu cel mai echilibrat procent materie/suflet.

Enigma, ochii care nu se vad se uita, dar se simt.

paispe spunea...

Gand la gand cu bucurie.

fyamma spunea...

eu is curioasa daca enigma are implanturi ;;)

Enigma spunea...

Da, are si te apreciaza si pe tine la fel de mult ca pe Spartanic. Iti citesc si tie blogul si jurnalul de pe getfit.

fyamma spunea...

;;)
tenq
sunt doar invidoasa :D