sâmbătă, 10 iulie 2010

Sange si nisip

"A gladiator does not fear death. He embraces it. Causes it. Fucks it. Every time he enters the arena, he slides his cock into the mouth of the beast." Doctore - Spartacus: Blood and Sand.

Imi place sa ma antrenez si imi place sa fac sex. Nu pot sa spun care dintre cele doua activitati ar primi din partea mea medalia de aur, si care pe cea de argint. Ambele sunt placute, intense, emotionale, competitive, genereaza cantitati inconsumabile de satisfactie intr-un foc infernal in care energia mea fizica si psihica se consuma. Ambele se pot identifica in roluri diferite si cel putin o parte dintre ele dicteaza tonul multor destine.

Poti fi considerat un obsedat daca nu negi importanta acestora, la fel de mult cum nu poti fi cinstit cand spui ca se poate si fara. Elementale mentionate anterior, practicate sanatos aduc beneficii, la fel cum lipsa lor, le deterioreaza. Asa cum multe intamplari din viata mea s-au manifestat printr-un puternic picior in usa casei mele, am primit intamplator serialul Spartacus: Blood and Sand.

Imagini epice pentru reprezentantele sexului frumos

Ma atrag misterele, modul de viata, legendele si urmele civilizatiei antice. Traiesc in prezent cu gandul la viitor incercand sa storc cat mai bine sucul invataturii trecutului. Lumea antica este prezentata fara perdea in Spartacus, mai bine zis pe cat posibil, fara haine. Povestea incepe lent precum un preludiu, cu tatonari si descoperiri, dar se precipita pe parcurs captand diverse ramuri, asa cum actul sexual presupune trecerea lui prin mai multe pozitii de abordare, ca in final sa izbucneasca totul intr-o eruptie de ... sange si nisip.

Povestea nu necesita un final fericit, asa cum in viata chiar si drumul catre implinirea unui scop reprezinta apogeul existential ce trebuie tratat ca atare. Apoi, urmeaza linistea, asa cum somnul se aseaza pe doua trupuri goale imbratisate.

Decorurile sunt simple si placute, jocul actorilor este accentuat si se poate observa dupa fizicurile lor ca si-au luat rolul in serios. Trupuri antice, realiste, poate cu o usoara exceptie la Crixus, muncite, musculatura dezvoltata corespunzator, fara dopaje de ultima ora sau incercari de reprezentare a unor culturisti moderni drept razboinici infometati si brazdati de antrenamentele grele ce pregateau intrarea in arena.

Sexul tare va avea parte de numeroase scene, in care isi poate confirma numele

Daca iti plac scenele de lupta, gladiatorii, oamenii fara inhibitii sau scrupule, nuduri reusite de la Adam si Eva, sexul in slow motion si scenariile bune atunci cu siguranta o sa-ti placa Spartacus: Blood and Sand si vei avea un punct comun cu mine.

Si totusi ... imi place sa ma antrenez si imi place sa fac sex iar misterul ordinii medaliilor voi incerca sa il rezolv prin .. forjarea unui aliaj din cele doua iar medalia rezultata o voi purta la gat cu mandrie.

PS - 13 episoade, fara superstitii.

Trailer.

6 comentarii:

Enigma spunea...

Ne incingi aici vorbind despre sex, muschi si femei frumoase!

Enigma spunea...

Aaaaa, si l-am vazut,e super tare.

TheAlphaFemale spunea...

Aia trei din poza nu-mi inspira absolut nimic decat niste trupuri bine lucrate...si atat. Si nu-mi pot da seama cum doar asta te poate face sa te gandesti la ei, femeie fiind, dpdv sexual. Ma lasa complet rece pt ca nu au absolut nicio sclipire in privire, nicio expresie care sa tradeze ca sunt mai mult decat ceea ce se vede. Ii prefer p-aia care ma fac la psihic...sincer...

Si da, nu este recomandat sa cauti ce preferi mai mult dintre antrenamente si sex, pentru ca indiferent de rezultatul lor, totusi nu pot fi puse pe acelasi plan ca sa poti sa faci o ierarhie.

Totusi, pentru un tot perfect, nu inteleg unde este mind building aici...

TheAlphaFemale spunea...

... p.s. si da, mi-am sesizat si greselile de topica si formulare... mi scuzi... dupa licenta o sa pot comenta mai odihnita...

oricum ideea principala s-a inteles. cred...

spartanic spunea...

Enigma, dupa atatea ploi reci trebuie sa mai tratam si subiecte fierbinti, cat despre cele reci, le vom trata desigur cand vom fi coplesiti de caldura. Sa ai o vara temperata si ma bucur sa te regasesc aici.

TheAlphaFemale, am prins ideea. Nu trebuie si nici nu simt nevoia sa fac mind building de fiecare data. Serialul a avut un succes puternic si hai sa fim realisti, ambele sexe au admirat dintr-un punct sau altul distributia. Tu esti doar intr-unul dintre cele puncte.
Batfa la licenta!

paispe spunea...

prost film :)