miercuri, 5 august 2009

Iertati-ne


Din cauza lipsei fondurilor, autoritatile au inchis flacara ce ar trebui sa fie eterna, aprinsa la Mormantul Eroului Necunoscut.

Ca isi bat joc de noi cei (inca) in viata, este un fapt deja prea atestat, dar ca ii sfidezi pana si pe cei care nu mai sunt din motive ce tin de siguranta nationala si integritate teritoriala a trecutului nostru, este strigator la cer.

Chiar nu mai suntem in stare sa alocam nici macar un fir de gaze pentru o amarata de flacara, aprinsa pentru cei care au mancat carnagiu pe paine in numele nostru ?

In zilele cand mii si mii de functionari toaca banii nostrii taind frunze la caini, cand scenele costa de 10 ori cat valoarea lor normala, cand furtul este sport national in Romania si porcii din parlament nu se mai satura de scaldat in mizeria lor cu tenta de moneda europeana, chiar nu mai avem pic de respect pentru nimic ? Suntem incredibili!

Ma uit ingrozit la halul in care am ajuns, dar noi nu vrem deloc sa evoluam pe scara civilizatiei ? Chiar ne putem compara cu cele mai de joasa speta natii de pe planeta asta ?

Am ajuns atat de ridicoli si de haini incat nu ne mai putem abtine sa ne furam unii pe altii ?

Avem cateva cimitire militare, sunt dezintegrate de mizerie si dezinteres, oare cat costa 3 galeti de vopsea sa pui un strat nou alb pe cateva cruci ?

Mi-e rusine de rusinea voastra!

Intr-o zi nici macar Dumnezeu nu ne va mai suporta ... Iertati-ne!

Niciun comentariu: