vineri, 4 decembrie 2009

Viata sociala


Intru in dialog.

Partenera de discutii intra in amanunte. Variate, colorate, pline de actiune si suspans. Nu de putine ori a venit randul meu. Tu, ce-ai mai facut ? Eu, nimic interesant. Mi-am vazut de job-ul meu, pe la sala, un film, o carte, o melodie. Pauza. Tacere intre noi.

Ascult cu admiratie, unii oameni au multi prieteni, altii au mai putini. Eu, nu prea am. Cei mai buni prieteni ai mei care au fost alaturi de mine, au plecat din tara. Ghinion. Cand a trebuit sa imi fac altii, am plecat eu din tara. M-am intors. Si am continuat. Mi-am vazut de job-ul meu, pe la sala, un film, o carte, o melodie. Pauza.

Tovarasii de prin cartier nu ies niciodata. Nu muncesc niciodata. O bere la picior si o punga de seminte, nu prea duce spre stilul meu. Petrec putin timp acolo.

Nu duc o viata prea interesanta. Nu iti pot povesti cat de amuzanta a fost faza pe care am trait-o in nu stiu ce situatie sau prin ce-am trecut cu prietenul X. Cred ca este cazul sa ies mai des si sa caut o gasca vesela gata sa ma adopte.

Cumpar prieteni. Inchiriez best friends. Hai sa mergem la film. Tanar prezentabil caut companie. Sau ofer, nu ma deranjeaza. Nu sunt disperat. Dar as face orice. Glumesc. Am imaginatie bogata. Sunt de treaba, ma enervez usor dar imi trece repede.

Astept CV-urile voastre.

Weekend placut.

Call me.

14 comentarii:

TheAlphaFemale spunea...

"Friends are born, not made."
~ Henry Adams

spartanic spunea...

"So, you were born or what ?"
~ Spartanic

TheAlphaFemale spunea...

nu era vorba de mine aici si cred ca ai inteles la ce ma refeream...tu cauti surogati de prietenie... eu si fyamma 'were born' friends, dar ca sa ma explic mi-ar trebui mult mai mult de atat... poate o sa o fac intr-un alt post.

Anonim spunea...

AlphaFemale are dreptate. Nu trebuie sa iti FACI prieteni, ii vei recunoaste cand ii vei intalni, pentru ca da, some are born to be your friends and some are not. Si eu am pierdut cea mai buna prietena acum multi ani, cand ea a plecat in strainatate. In prezent, in loc sa ma intristez ca nu prea am prieteni adevarati (ci mai mult ceva gen "amici) am inceput sa ma gandesc ca unii oameni nu sunt facuti sa aiba multi prieteni and this is a fact.Eu nu "rezonez" sau nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu marea majoritate. Punct. In plus, unii oameni se simt uneori mult mai in largul lor singuri, citind o carte sau ascultand o melodie, cum ai spus.
Ceea ce poate compensa este gasirea unui suflet care sa iti fie alaturi, iar viata ta va deveni dintr-o data mult mai plina...vei vedea.

spartanic spunea...

Oameni buni, acest post este un pamflet!
Nu se apuca nimeni sa isi cumpere prieteni de la magazinul din colt, sa ii cloneze sau sa ii inchirieze, sper ca ati inteles asta.
Nu isi cauta nimeni prieteni prin mica publicitate, ce naiba.
Fyamma poate fi un exemplu de prieten pentru tine, de acord cu asta nu este treaba mea, pentru mine insa clar nu.
Va multumesc pentru comentariile voastre.

TheAlphaFemale spunea...

evident ca asta intelesesem... dar tu ai zgarmat treaba cu primul raspuns :)

e un pamflet de acord, dar doar partea cu caut prieteni etc... dar ce in spatele acestui post e o realitate...eu la aia 'comentam'...

ca doar nimeni nu e dobitoc sa dea anunt pe blog ca isi cauta gasca...macar atat ma duce si pe mine mintea...

spartanic spunea...

Ma bucur ca ne putem intelege.
I'm here if you need me.
Sper ca nu te evapori si tu inexplicabil si brusc ca "stim noi cine". Mama lor de extraterestrii, le-am spus sa inceteze cu rapirile lor stupide.
:)
Semnat, Nicolae. ;)

Anonim spunea...

hei,de ce nu va vedeti fratilor la o cafea,ceva,decat sa vb atata pe blog....vad ca aveti in comun chestii.inca ceva,te rog,cine e partenera cu care discuti la telefon?...m? imi plac tipele variate,colorate si cu suspans....cred ca e tare tipa....m,suspans?actiune?....catwoman?..glumesc :)..oricum,tare,''tine bine de ea''...m,ar fi interesanta o discutie cu ea...bafta

TheAlphaFemale spunea...

...avem in comun 'chestii' cum ar fi un creier pe care il folosim (sau asa imi place sa cred).

cred ca acea partenera de discutii e departe de a fi cineva anume... sau poate ma insel

PS: spartanic... La multi ani
PS2:nu cred in extraterestrii :D

spartanic spunea...

Multumesc mult Alpha.
One love.
Out.

Anonim spunea...

nene spartanic,aia-s muschii tai sau sunt un ideal?mai studiaza putin societatea spartana de pe atunci...ptc un lucru e sigur :aia nu erau narcisisti...muschii lor erau rezultatul antrenamentelor groaznice(la sala,evident).....vad pe strada multi spartani...of doamne..si tu esti unul?zi buna...asta daca esti posesorul unui psihic de spartan,corp vad ca ai...

spartanic spunea...

Nene Anonim, nu prea vad legatura intre blog-ul meu si narcisism.

Permite-mi sa cred ca populatia antichitatii, evului mediu, etc. era la un nivel de narcisism relativ apropiat de cel al zilelor noastre. Existau produse cosmetice brute din plante, flori, etc. parfumuri, haine elegante, coafuri si atentia acordata prezentei fizice in societate, pe langa multe altele.

Am muschi, ei sunt rezultatul unor ani dedicati (in limita posibila normala) unui echilibru corect intre alimentatie, antrenamente si odihna.

Nu stiu cati "spartani" sunt pe strada, judecand dupa mizeria din orase, nesimtirea din semenii mei, ura si tristetea ce ii inconjoara, evident nu sunt suficienti.

"Spartani" in viziunea mea sunt oameni caracterizati de multe alte principii, nu doar de un corp lucrat in sala. Ca sa punctez cateva dintre ele, acestea sunt cladite pe putere interioara, intelect, respect si multe altele.

PS - scrie mai ordonat.

Out.

Anonim spunea...

ma,daca ai fi citit mai atent si mai neiritat de cele spuse de mine,ti-ai fi dat seama ca si eu sunt de aceeasi parere in legatura cu sparta(mai citesc si altii despre asa ceva nu numai maria voastra)....nu te mai concentra asa de mult asupra persoanei tale si fii mai atent cand discuti cu cineva...maria ta

spartanic spunea...

Daca din comentariul tau rezulta ca esti "de aceiasi parere cu mine" inseamna ca (astazi) eu nu mai stiu sa citesc/interpretez texte din limba romana.

Acesta este blog-ul meu si este precum un satelit ce graviteaza in jurul planetei EU.

Nu-ti convine, sunt milioane de alte planete in galaxie, esti liber sa le populezi. Daca acesta era singurul blog din univers, as fi plans cu tine in brate dezamagit de indignarea ta, nu este cazul asa ca treci peste!

Daca te identifici in el esti binevenit, iar daca eu iti arat respect cand pasesti in zona mea, atunci arata-mi la randul tau respect si nu mai face pe inteligentul cu mine asa cum faci din prima fraza in care mi te-ai adresat.

Si mai ales nu mai sta ascuns in anonimat, sunt sigur ca daca esti barbat putem discuta de la nume la nume sau macar de la user la user.

Hai sa nu mai plictisim lumea.

Cum spunea si batranul Mircea prin condeiul lui Eminescu Mihai: "Cat suntem inca pe pace, eu iti zic: Bine-ai venit!"