miercuri, 2 septembrie 2009

Septembrie 2

Astazi este ziua mea, o zi mai speciala rasfatata si de vremea frumoasa de afara ... in gand imi zburda o melodie.

Am mai adaugat un an, cu bune si cu rele. Cred ca sunt putin mai copt, mai hotarat si imi doresc sa cred ca si cu un gram de intelepciune si curaj in plus. Cu indrazneala unui simt al umorului, imi permit sa ma compar cu vinul, ce odata cu trecerea timpului isi imbunatateste calitatile

Voi incerca sa fac mai mult bine si sa pun inaintea mea semenii mei intrucat cu timpul am constatat ca asta mi-a adus mai multa satisfactie, sa ajut pe cineva decat sa fac ceva pentru mine. Daca ma intrebi ce-am facut in ultimul an, vad munca, ganduri, intrebari si raspunsuri, vad munti si ape, oameni buni si rai, zile si nopti, cald si frig.

Am intalnit oameni speciali care iubesc oamenii si viata, dar am intalnit si oameni inchisi, posaci si ce isi care in spate poverile vietii invelite in scuze si ura, trebuie sa recunosc ca ultima categorie a fost mai predominanta. Pe viitor vreau sa invat sa separ mai bine aceste categorii si sa invat sa deprind de la ele doar acele cuvinte care vor continua sa contureze profilul meu ca individ, barbat, in trecere prin aceasta lume.

Multumesc cu aceasta ocazie celor care au fost alaturi de mine, m-au incurajat si au sperat in mine si celor care din cand in cand au au pus mana pe telefon din proprie initiativa sa ma intrebe daca sunt sanatos.

PS-Multumesc celor care uneori mai cititi blog-ul meu.

Ramaneti curajosi si nebuni, tineri si veseli, ganditi pozitiv si imprastiati binele in urma voastra.

4 comentarii:

paispe spunea...

Fecioara...

spartanic spunea...

Cu ascendent in Varsator :)

paispe spunea...

Adica versi fecioria?

spartanic spunea...

De fiecare data cand am posibilitatea.